18 Mart 2013 Pazartesi

Love of Blush

Merhaba,

Son zamanlarda allık çılgınlığım devam etmekte, iyi bir markanın ( takdik edersiniz ki yüksek meblagdaki ) allığının hüsranına uğradığım için son 6 aydır allıklara çok para vermeye kıyamıyorum.(Allığın markasını vermicem çünkü herkese göre değişebilir.)

Son zamanlarda en çok kullandığım allıkları paylaşmak istiyorum..


Maybeline'in bu hoş allığını çok beğeniyorum, yumuşak, simli bir yapısı var ancak pek renk vermiyor bir kaç kat sürmek gerekiyor ( bu her ciltte aynı olur mu bilmiyorum ) Simli ancak çok değil doğal bir görünümü var.Hem de fiyatı da uygun.

Bir daha alır mıyım bilmiyorum ama kötü değil.


Avon ürünlerine uzun süredir beğeniyorum kesinlikle kendilerini çok geliştirdiklerine inanıyorum, özellikle Supershock gözleri de çok güzel..

Aslında allık diyorum ama ben contour aşamasında, aydınlatıcı olarak yada makyajı yapmadığım günlerde renk vermesi için kullanıyorum.Çok güzel bir yapısı var tek sevmediğim yönü çok ucus ucus, kullanırken her yere dökülüyor.Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 20tl'yi geçmez.

Bir daha alır mıyım evet evet alırım :)


Flormar Body&Face powder

Avon için kullandığım kelimeleri kesinlikle flormar içinde kullanmak istiyorum, ürünlerini severek aldığım bir marka daha.Eskiden sadece oje markası gözüyle baktığım Flormar artık her alanda çok başarılı bence.

Bu üründe pudra ama ben allık niyetine, makyaj sabitlemede kullanıyorum.Kesinlikle dökülmüyor, simli ama abartı değil.Sadece çok büyük olmasını sevmiyorum, makyaj çantama sığmıyor :) Sevgili Flormar, küçük boyunu istiyorumm duy sesimi :)


Geldik son günlerde en çok kullandığım allığa ;

Golden Rose Terracota ; Hem bronz hem ışıltılı hemde pembe tonlarının bir arada olmasını çok sevdim, Simli bir allık ama çok belli olmuyor.Fiyatıda 22tl civarında olması lazım.

Bir daha alır mıyım evet kesinlikle alırım..


4 yorum:

  1. aramıza hoşgeldiinn (: umarım çok çok iyi yerlere gelirsin fotolara yanağında veya kolunda swatch eklemeyi unutma naçizane tavsiye (: öpüyorum çok çok başarılı bir post olmuş (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hoşbuldukk, teşekkür ederim..Tavsiyen için teşekkürler, blogum suanda yapım aşamasında:) Öptümm çok..

      Sil
    2. (: nice güzel yerlere gelir umarım çok çok öpücükler ^^

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Sizce ?

Special design for ShimmerShe by GeCe