28 Mart 2013 Perşembe

RUJ AŞKINA

Merhaba 

Uzun bir süredir yazamadım ancak o kadar yoğunum ki anlatılacak gibi değil..Ne mi yapıyorum ben de bilmiyorum ama akşam işten geldikten sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
Tavsiyesi ile katkıda bulunan Sherfinka'ya çok teşekkür ederim..

Bugün sizlerle sık kullandığım rujları paylaşmak istiyorum ;



Genelde göz makyajı yapmayı seviyorum, dudak ürünlerini pek kullandığım söylenemez.Ama kullanacaksam bu renkler favorim!



Makyaj masamı, dolabımı her şeyimi baştan düzenliyorum ve organiser'a ihtiyacım var, nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim..










 Sağdan sola ;

1. Avon - Satin Sheets
2. Avon - Fuchia Fever
3. Avon - Crystal Color
4. Golden Rose 221
5. Maybeline - 146 Metalic Rose



18 Mart 2013 Pazartesi

Love of Blush

Merhaba,

Son zamanlarda allık çılgınlığım devam etmekte, iyi bir markanın ( takdik edersiniz ki yüksek meblagdaki ) allığının hüsranına uğradığım için son 6 aydır allıklara çok para vermeye kıyamıyorum.(Allığın markasını vermicem çünkü herkese göre değişebilir.)

Son zamanlarda en çok kullandığım allıkları paylaşmak istiyorum..


Maybeline'in bu hoş allığını çok beğeniyorum, yumuşak, simli bir yapısı var ancak pek renk vermiyor bir kaç kat sürmek gerekiyor ( bu her ciltte aynı olur mu bilmiyorum ) Simli ancak çok değil doğal bir görünümü var.Hem de fiyatı da uygun.

Bir daha alır mıyım bilmiyorum ama kötü değil.


Avon ürünlerine uzun süredir beğeniyorum kesinlikle kendilerini çok geliştirdiklerine inanıyorum, özellikle Supershock gözleri de çok güzel..

Aslında allık diyorum ama ben contour aşamasında, aydınlatıcı olarak yada makyajı yapmadığım günlerde renk vermesi için kullanıyorum.Çok güzel bir yapısı var tek sevmediğim yönü çok ucus ucus, kullanırken her yere dökülüyor.Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 20tl'yi geçmez.

Bir daha alır mıyım evet evet alırım :)


Flormar Body&Face powder

Avon için kullandığım kelimeleri kesinlikle flormar içinde kullanmak istiyorum, ürünlerini severek aldığım bir marka daha.Eskiden sadece oje markası gözüyle baktığım Flormar artık her alanda çok başarılı bence.

Bu üründe pudra ama ben allık niyetine, makyaj sabitlemede kullanıyorum.Kesinlikle dökülmüyor, simli ama abartı değil.Sadece çok büyük olmasını sevmiyorum, makyaj çantama sığmıyor :) Sevgili Flormar, küçük boyunu istiyorumm duy sesimi :)


Geldik son günlerde en çok kullandığım allığa ;

Golden Rose Terracota ; Hem bronz hem ışıltılı hemde pembe tonlarının bir arada olmasını çok sevdim, Simli bir allık ama çok belli olmuyor.Fiyatıda 22tl civarında olması lazım.

Bir daha alır mıyım evet kesinlikle alırım..


12 Mart 2013 Salı

BIODERMA SENSIBIO H2O

Merhaba,

Öncelikle kesinlikle çok bakımlıyım yok efenim makyajımı silmeden yatmam, diye bir şey kesinlikle yok..Evet, dikkat etmeye çalışıyorum-yaptığım makyajın cildime verdiği zararı biliyorum ve mümkün olduğunca temizleyip yatıyorum..

Cildime gelecek olursak çok hassas bir cildim var, kızarıklık problemi yaşıyorum ve denemediğim kozmetik ürünü kalmamasına rağmen hala aradığım ürünü bulabilmiş değilim..Bu ürünü aldığımda evet itiraf ediyorum sadece beğenenlerin, tavsiye edenlerin gazına gelerek aldım, ancak bütün bloglarda görebileceğiniz gibi kesinlikle süper bir temizleyici, en önemlisi de alkol içermemesi ve cildiniz de krem temizleyicilerdeki gibi yapış yapış his bırakmaması.Daha önce kullandığım temizleyicilerde yüzümü yıkamadan duramazdım ancak bu üründe öyle bir sıkıntı yaşamadım..Hala almayanınız varsa şiddetle öneriyorum..Ürün ile birlikte kampanyalı gelen Sensibio Light Creme'i henüz kullanmadım, kullandığım zaman ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım...



 Bioderma Sensibio H2O, Parfümsüz, alkol ve phenoxyethanol içermiyor.



İçindekiler ise ;

WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

11 Mart 2013 Pazartesi

Selam

Öncelikle selam ey gelecekteki takipçilerim.

Uzun süredir açmayı düşündüğüm bloguma sonunda kavuştum, kavuşmam da yardımcı olan sevgili blogdaşım Gülşah Erdener'e nam-ı diğer hakhuna'ya sonsuz teşekkürler..

Hayatı zor ifade ederim Sıla'nın da dediği gibi çok sevdiğimden değil zor sevdiğimden..Zor severim ama alışırım, korkarım alıştıklarımı kaybetmekten, iyi midir-kötü müdür huylarım bilemem ama severim ben en doğalından en içteninden sımsıkı sarılmışcasına.. Hayatıma anlam katanlar, canıma can katanlar çoğaldıkça ben de büyürüm aslında, geride kalmış yıllara inat yeniden doğarım her yeni insanda.. Blogumun ilk postunu sevgiye, sevgimizi göstermeye atfettim..Blogumu seviyorum, siz de sevin, beni de sevin, sevelim, sevilelim..

 Song of day, vol.1


Special design for ShimmerShe by GeCe